Model/varenr.: WSHOP-160
0 anmeldelser

VERDENS BEDSTE OG MEST FLEXIBLE RENSNINGANLÆG, UDEN BRUG AF KEMIKALIER.

INTET STOF KOMMER IGENNEM DETTE ANLÆG, MED MINDRE DET ER INDSTILLET TIL DET!!!

Samler og monterer du det selv, koster det kun 4500, inkl moms.

Laver du et service/filter abonnement koster det kun kr. 350,- om måneden, så kommer vi hver 4. måned og servicerer anlægget og skifter filtre. Kørsel, og når membranen skal skiftes er også med i aftalen. Og så længe abonnementet kører, er der livsvarig garanti på anlægget.

Anlægget her er nytænkning inden for Omvendt Osmose, og det eneste af slagsen.

Det kan installeres så DIN egen indstilling kommer ud af hanen. Det kan også indstilles så der kommer ikke bare det oprindelige OM3 vand ud af den kolde hane, Men det som svarer til det helt nye og noget dyrere OM3 Gourmet, og din personlige indstilling kommer ud af en ekstra vandhane som monteres ved siden af den oprindelige vandhane. Du kan også vælge ikke at få nogen ekstra vandhane, og bare få din personlige indstilling ud af hanen.

Det er en kombination/kompromis af OM3 vand, og Omvendt Osmose. Med den nye OM3 Gourmet smag i vandhanen, og det garanterede gift og pesticid fri vand i den ekstra vandhane, Alt efter hvordan din personlige indstilling er. 

Fordelen ved OM3 er: Smagen, det smager fantastisk godt, og med den  nye Gourmet smag som kommer ud af den kolde hane, er man måske meretilbøjelig til at bruge den til drikkevand, Det er  "levende" vand, alle vitaliseringerne, og den fantastiske smag, og alle mineralerne, salte og sporstoffer. Ulempen er at Kalk og kulfilteret ikke fjerner nogle enkelte pesticider. Men da de hidtil ikke har været i vores vand, har det ikke været noget problem.

Fordelen ved Omvendt Osmose er at der er ingen giftstoffer i overhovedet. Ulempen først og fremmest smagen, det smager ikke ret godt, og er at der er heller ikke nogen af de livsvigtige sporstoffer, mineraler og salte, Sporstofferne findes kun i vores drikkevand, og uden dem, mineraler og  salte, tyder det på at hjernen tager skade ret hurtigt. Og førende forskere advarer om væsentlig lavere levealder ved udelukkende at drikke Omvendt Osmosevand. Omvendt Osmosevand er KUN berettiget der hvor man ellers kun har saltvand, eller voldsomt forurenet vand til rådighed, 

Grunden til at blande OM3 og  Osmose er, at jo flere stoffer vi tester vores drikkevand for, jo flere er der, og ofte i doser som ligger over det vi har godt af. Og hvor mange af de nye stoffer vi finder kan optages i et OM3 anlæggets kalk og kulfilter kan vi ikke vide på  forhånd. Så for ikke om nogle år få at vide at der desværre har været et stof i vores drikkevand som vi ikke kunne tåle, blander vi det op med noget "NUL" vand, så det kommer ned på 100 PPM. Ved 100 PPM er der stadig masser af sporstoffer, salte og mineraler, så helbredet ikke tager nogen skade. Og evt. giftstoffer er nu i så små mængder at de næppe er målbare. VEd en PPM på 100 smager OM3 vandet stadig godt igennem, Så det er stadig noget rigtig lækkert vand.

PPM står for salt og mineral indholdet, altså det som er ledende, og ikke som nogen feljagtigt mener at det står for gift indholdet. Lav selv en prøve, med noget vand som har en lav PPM, og tilsæt en smule natriumklorid.(køkkensalt). Giftstofferne i vores vand er i så små fysiske mængder, at det er mindre end et knappenålshoved i 1 m3 vand.Dvs. 1/1.000.000.000 og et TDS Meter måler ned til 1/1000.000. Så alt giften i drikkevandet måler kun 1/1000 af et enkelt tal på TDS meteret. Så der skal være min. 1000 gange så meget gift i vandet, bare for at hæve vandet PPM med bare 1. .

Hvis drikkevandet med et TDS Meter måler f.eks 250 PPM inden det kommer igennem OM3 anlægget, så fjernes kalken, som ikke er ledende, og det gør at det resterende er blevet mere ledende, så tallet stiger en smule. Sagt på en lidt firkantet måde: Hvis vi deler vandet op i 10 dele, og den ene del er salte, mineraler og sporstoffer, den anden del er kalken, og de sidste 8 dele er rent vand. Nu udgør den ledende del med salte mineraler og sporstoffer 1/10 af vandet. Når man så fjerner den ene  af de 10 dele, den med kalken, så er der kun 9 dele tilbage. Og den del med mineraler salte og sporstoffer udgør nu kun 1/9 af vandet. Og 1/9 er jo mere end 1/10.

 

6.000,00 DKK
6.500,00 DKK
Du sparer: 500,00 DKK
Lager: På lager