Din kurv

Din kurv er tom
Du har 0 produkt produkter i din kurv
Opdaterer
Gå til kurv
Total pris 0,00DKK
Opdaterer

Vores drikkevand og de terapeutiske egenskaber.

Vandet er den vigtigste bestandel i vores krop. Så rent vand er selve fundamentet for et godt helbred.

Det vand vi har i hanen, er ikke længere så rent som det burde være. Dels pga. forurening fra virksomheder, landbruget og rensningsanlæg. Men også de private haveejeres uhæmmede brug af sprøjtemidler.

Disse giftstoffer som OM3 filteret er særdeles effektiv over for, er nu nået vores drikkevandsdepoter, og nogle af dem i så store mængder at de er en meget alvorlig trussel for vores helbred. Og især børn, gravide, og personer over 50, er særlig følsomme over for giftstofferne.

Det er især giftstofferne arsen(arsenik), fluorstoffer og pesticider, som er alarmerende, men også kalk i den form er skadelig for kroppen. De fleste tror fejlagtig, at kalk i drikkevandet er godt, for vi skal jo have kalk. Men det kalk som findes i drikkevandet kan vi ikke optage, da det kræver at der bl.a. er K vitamin til stede. Så det sætter sig i muskler, led og alle bløddelene. Og er medvirkende årsag til hjerte-karsygdommene.

Arsen er noget af det mest giftige som findes, og værdierne for hvor meget der må være i drikkevandet, er 3000 gange over det, som kroppen har godt af. Så på den baggrund kalkulerer man med at 16000 personer her i Danmark får kræft, af arsen i drikkevandet. Men ikke nok med det, så udleder mere end halvdelen af landets vandværker vand ud, med mere end fordoblede arsen værdier. Så de 16000 bliver mangedoblet.

Fluorstoffer er lige så giftige som arsen. Og det har vi ikke nogen værdier for. Men vi har i vores vand målt værdier som er 100 gange over de meget lempelige tyske maks værdier.

 

OM3 vandet er med sin renhed og strukturering ikke mindre end, en perfekt del af et hvilken som helst behandlingsforløb, og vil bedre behandlingen markant.

 

 

Kontakt og Kundeservice 

 

 

 

 

 Læs handelsbetingelserne HER


 

OM3 IVS CVR nr.: 37944807

Fuglevngsvej 5, Horsens

Tlf: +45 606 606 16

Vi kan kontaktes pr. telefon i kontortiden, som er alle hverdage mellem 10.30 -17.00 

Eller du kan sende os en mail på: info@om3.dk 

   

 Alle priser er inkl moms.

GRATIS FRAGT PÅ ALLE VARER.

Varen sendes senest dagen efter bestilling.

 

 

Credit cardsFORUDBETALING  Paypal -icon2